HANDLA OCH BETALA

HANDLA OCH BETALA

Så här handlar du


1. När du har sett ut en produkt du vill köpa klickar du på köp för att lägga produkten i kundvagnen. På samma sätt lägger du till ytterligare produkter i din kundvagn.


2. Efter att du har lagt alla produkter du önskar köpa i kundvagnen går du till kassan, vars länk du hittar uppe till höger på den aktuella sidan.


3. Välj önskat leveranssätt (Transport med ombud t.ex. Posten frakt, Hämta själv).


4. Kontrollera att alla de produkter du önskar köpa finns med i din kundvagn. Vill du ändra antal eller ta bort någon produkt kan du göra det i kassan. Vill du lägga till en produkt i din kundvagn letar du upp den som vanligt och klickar på köp för att uppdatera kundvagnen, och klickar dig sedan vidare till kassan igen.


5. Välj det betalningssätt du önskar använda. (Kort, Swish eller Faktura (endast för företag))


6. Fyll i dina adress- och personuppgifter. Du fyller även i den e-postadress och det telefonnummer (helst mobilnummer) du enklast nås på.


7. När alla uppgifter är rätt ifyllda väljer du genomför köp.


8. När du genomför ditt köp hanteras din betalning enligt villkoren för det betalningssätt du valt. Skulle betalningen av någon anledning inte godkännas skickas du tillbaka till kassan för att kunna välja ett annat betalningssätt. Går betalningen igenom som den ska skickas du till en sida som bekräftar att din order är mottagen.


9. Du kommer även att få en orderbekräftelse via e-post som bekräftar att vi har mottagit din order.Betalningssätt

Du kan välja mellan följande betalningssätt:


  • Faktura endast för företag (Med 30 dagars betaltid för företag)
  • Direktbetalning via din Internetbank: Handelsbanken, Nordea, SEB eller Swedbank.
  • Kortbetalning med VISA eller MasterCard.
  • Swish


Faktura

Som företag kan du välja faktura som betalningssätt. Vid fakturaköp förbehåller vi oss rätten att göra en kreditupplysning. Den påverkar dock INTE din kreditvärdighet. Insamling och behandling av dina personuppgifter samt kreditupplysning är nödvändig för att vi ska kunna behandla ditt önskemål om kredit.

Fakturor för ska betalas inom 30 dagar, räknat från dag som beställningen skickas från oss. Fakturan dateras och skickas med brev eller epost beroende på det alternativ du har valt och ska betalas via bankgiro. 

Copyright @ All Rights Reserved

Säker betalning med

Köp- och leveransvillkor gäller såvida inget annat är avtalet mellan dig som köpare och Hoglid.se.

Mer kan läsas under Kundservice

Hoglid

Folkestad Hogelid

45294 Strömstad

Sweden

+46738410221

0738410221

info@hoglid.com